Bodrum’da Ucuz Arsa Alınabilecek Bölgeler

Bodrum’da Ucuz Arsa Alınabilecek Bölgeler

Bodrum’da ucuz, uygun arsa nereden alınır ? Hangi bölgelere bakmak gerekli ? Bodrum’da uygun villa arsası, Bodrum’da ucuz imarlı arsa… İşte Bodrum’da ucuz fiyatlı arsa alabileceğiniz bir bölge…

Herkesin hayali olan müstakil yaşama geçiş yapmak veya bir arsa alıp üzerine kendi isteğinize göre bir ev yapmak her geçen gün maddi olarak biraz daha zorlaşıyor.

Bodrum arsa konusunda en çok talep gören bölgelerden birisi. Durum böyle olunca arsa fiyatlar her geçen gün ciddi artış göstermekte. Özellikle yaşanan korona virüs sürecinden sonra insanların bireysel yaşama geçiş isteği ve düşüncesi artış göstermeye başladı.
Bu yazıda fiyat olarak Bodrum için hala uygun olan imarlı arsa alabileceğimiz bir bölgeden bahsedeceğim.

Akyarlar Toptepesi
Mükemmel bir deniz ve Kos adası manzarasına sahip olan bölgede aynı zamanda asla rahatsız etmeyen bir doğal klima etkisi bulunmakta.
Müstakil konutlardan oluşan bölgede ortalama parseller 200 ile 300 metre kare arasında parsellenmiş durumda. 200 metre kare arsaya nasıl bir villa yapılır demeyin, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek çok güzel tasarımlar ortaya çıkıyor… Bodrum’un en güzel plajları olarak adlandırılan Akyarlar ve Karaincir plajlarına arabayla 5 dakika mesafede olan Toptepesi mevki, iyi bir yatırım ve Bodrum’da uygun/ucuz arsa almak isteyen yatırımcılar için makul bir bölge olarak ön plana çıkıyor. En çok merak edilen konu olan fiyatlarsa,konuma ve metrekareye göre değişmekle birlikte 225.000 TL ile 350.000 TL arasında değişiyor.

Mimar Ezgi Aybey
NO48 Mimarlık
0252 382 48 07


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.